Gërmojnë për diçka tjetër, ajo çfarë gjejnë nën tokë është shokuese (Foto)

    0
    361

    Vullnetarët rusë të cilët filluan që të bëjnë gërmime për të zbuluar nëse ka mina në zonat e fushëbetejës gjatë Luftës së Dytë Botërore, gjetën gjëra për të cilat ata as që e kanë menduar se do t’i gjenin.
    Zbulimet që ata i bënë në po ato gërmime, kishte qindra armë, eksplozivë, municion sikurse edhe shumë trupa
    Këta vullnetarë janë duke punuar me disa organizata për të identifikuar dhe kthyer mbetjet e trupave tek familjarët e tyre