/GJARPËRl i madh del nga uji dhe i afrohet pIakut, e ja çfarë ndodh më pas

GJARPËRl i madh del nga uji dhe i afrohet pIakut, e ja çfarë ndodh më pas

Një video e një shoqërie të pazakonshme të një gjarpri të madh dhe një plaku është gjëja më interesante që do ta shihni sonte.

Në videon më poshtë, një gjarpër i madh i ujit del nga uji dhe i afrohet plakut, për të marrë një copë ushqim nga dora e tij.

Ai pretendon se “gjarpri e njeh atë” dhe kjo është një arsye më shumë pse kjo video është interesante, transmeton Gazeta Express.

Sipas Tim Jones, ky gjarpër i ujit jeton prapa shtëpisë së tij në liqen.

“Ai erdhi tek unë kur më pa. Jam i lumtur për këtë”, thotë Jones.

Shikojeni videon që ka marrë më shumë se 13 milionë shikime në Facebook: