/Gjatë djegies së katedrales së Parisit, ndodhi diçka e rëndë që askush nuk e vuri re (Video)

Gjatë djegies së katedrales së Parisit, ndodhi diçka e rëndë që askush nuk e vuri re (Video)

Një zjarr shp ërtheu në xhaminë Al-Aksa në Jerusalem, në të njëjtën kohë kur flakët kapluan Katedralen Notre Dame në Paris.

Pamjet që tregojnë tym dhe flakë duke dalë nga çatia e një strukture të njohur si Dhoma e Lutjeve Marvani, u publikuan në rrjete sociale.

Agjencia e Lajmeve të Palestinës, që është burimi zyrtar i Autoritetit Kombëtar Palestinez, citoi një roje i cili tha se “zjarri sh përtheu në dhomën e rojeve jashtë çatisë së Dhomës së Lutjeve dhe brigadat e zjarrit arritën ta shuajnë atë me sukses”.

Lajmet e inc.identit në xhaminë Al-Aksa, vendi i tretë më i shenjtë në IsIam dhe qendra e konfIiktit të vazhdueshëm arabo-izraelit, ndodhi në të njëjtën kohë kur flakët e përfshinë Katedralen Notre Dame.