/Gjejnë një arkë në pyll, s’u besojnë syve kur e hapin

Gjejnë një arkë në pyll, s’u besojnë syve kur e hapin

Fotografitë e kësaj arke tregojnë se në të kishte veshje, alkool, para, cigare dhe pajisje të tjera ushtarake.

Arka ishte plot përmbajtje të luftës. Aty u gjetën para gjermane, të cilat ishin përdorur gjatë regjimit nazist.

Madje, kutia e cigareve ishte ruajtur në mënyrë perfkte.