/GJEJNË PlTONlN NË OBORRIN E NJË SHTËPlE, JA ÇFARË KISHTE NGRËNË

GJEJNË PlTONlN NË OBORRIN E NJË SHTËPlE, JA ÇFARË KISHTE NGRËNË

Një piton i uritur gëlltiti plotësisht macen e një familje, duke lënë pronarët e zemëruar.

Gjarpri dy metra i gjatë u zbulua me një bark të fryrë rastësisht duke ‘fjetur’ në kopshtin e shtëpisë së familjes.

Stuart McKenzie mbledhës i gjarpërinjve u thirr në adresën e duhur në Bregun e Diellit në Queensland, Australi, pas incidentit të frikshëm që ndodhi dje.

Një veteriner konfirmoi që fryrja e stomakut vinte vërtet prej maces së familjes dhe zbulimi u bë me një herë pasi u bë skanimi.