/Gjejnë portofoIin e mbushur me para në Sarandë, dy motrat e gjejnë dhe…

Gjejnë portofoIin e mbushur me para në Sarandë, dy motrat e gjejnë dhe…

Një rast qytetarie dhe fisnikërie është shënuar në qytetin bregdetar të Sarandës. Dy motrat Mimoza dhe Margarita Xharo kanë gjetur portofolin e një pushuesi pranë portit të Sarandës.

Gazetari i Report Tv Limos Didani raporton se në portofol gjendej një shumë e konsiderueshme të hollash, ato nuk e menduan dy herë, por e dorëzuan menjëherë në Komisariatin e Pol.icisë Kufitare, të cilët kanë kontaktuar me personin i cili kishte humbur portofolin, në të cilin përveç parave gjendeshin edhe të gjitha dokumentet e tyre.

Pronari i portofolit është në kër.kim të dy zonjave për të shprehur falënderimin dhe mirënjohjen e tij pasi hu.mbja e dokumenteve do t’i shka.ktonte një stres dhe hu.mbje të madhe kohe deri në përtëritjen e tyre, rast ky që njëherësh tregon qytetarinë dhe fisnikërinë e banorëve të Sarandës