/GJEN NJË ARKË TË GROPOSUR NË PYLL, SAPO KUPTON ÇFARË ËSHTË NUK E HAPË ATË

GJEN NJË ARKË TË GROPOSUR NË PYLL, SAPO KUPTON ÇFARË ËSHTË NUK E HAPË ATË

Derisa po kërkonte objekte me një pajisje për zbulimin e metaleve, hasi në një arkë thesari të cilën nuk e hapi.


Pasi që nxori arkën jashtë gropës, lexoi një shkrim anash i cili e bëri atë mos ta hapte fare këtë arkë dhe ta kthente prapë aty ku ishte, transmeton Express.

Po ta gjenit ju a do të ishit në gjendje të duroni dhe mos ta hapni atë?

Kjo arkë ishte groposur aty si pjesë e lojës në internet Geocaching, e cila i fton njerëzit që ta fshehin një pako me gjësende personale.

Një bllok shënimesh ku shkruhen të gjitha gjësendet që gjenden aty dhe ti fus koordinatat në aplikacionin e lojës që të tjerët vijnë dhe t’i gjejnë.

Por aty nuk lejohet marrja e gjësendeve pa lënë diçka tënden dhe ta mbash shënim në bllok.

https://youtu.be/1sd7slTmois