/Gjen portofoIin që i kishte hu mbur 31 vjet më parë, çu ditet se çfarë pa kur e hapi brenda

Gjen portofoIin që i kishte hu mbur 31 vjet më parë, çu ditet se çfarë pa kur e hapi brenda

Një grua ka përjetuar një histori krejt të pab.esueshme. Ndoshta mund ta kishte harruar se e ka pasur ndonjëherë, por ajo gjeti kuletën e saj 31 vite pasi ia kishin v.jedhur. Pasi e hapi, ajo zbuloi se të gjithë sendet personale ishin brenda, përveç parave.

Kanë qenë disa punëtorë ndërtimi ata që kanë arritur të gjejnë kuletën e gruas në Winterthur. Në një bosht ventilimi, ata gjetën aksi.dentalisht një kuletë, e cila duket se kishte qëndruar atje për një kohë të gjatë.

Kuleta kishte brenda jo vetëm kartat e kreditit me logot e vjetëruara dhe një kartë kursimi, por edhe dy bileta autobusi falas të vlefshme deri në fund të marsit 1988.

Punëtorët i dhanë portofolin policisë së qytetit Winterthur. Më pas u zbulua se kuleta ishte vjedhur në vitin 1988 nga një grua. Meqenëse të gjitha sendet personale ishin përveç parave cash, zyrtarët ishin në gjendje të kontaktonin menjëherë gruan 56-vjeçare.