/Gjendet foleja e rraIIë në malet shqiptare

Gjendet foleja e rraIIë në malet shqiptare

Kënaqësia që të ofron kjo pamje është me të vërtetë e mrekullueshme.

Është një emocion për të cilin duket se nuk gjen dot fjalë për ta përshkruar.

Kjo fole e mbushur plot me vezë është gjetur në Sopot të qytetit të Librazhdit.

Fotoja e rrallë është publikuar nga gazetari Agim Blloshmi.

Qyteti i Librazhdit njihet për peizazhe të mrekullueshme dhe pasuri të shumta natyrore.

Shiko videon  KETU