/Gjendet në Greqi TRUPl i pajetë i shqiptarit, u zhdūk 17 muaj më parë (Emri)

Gjendet në Greqi TRUPl i pajetë i shqiptarit, u zhdūk 17 muaj më parë (Emri)

Shqiptari 36-vjeçar Laert Beqaj u zhd uk para 17 muajsh pa lënë asnjë gjurmë, ndërsa është gjendur trupi i tij i pajetë tre ditë më parë në një zonë shkëmbore në Andro.

Mediat fqinje thonë se janë disa skenarë për zhd ukjen e shqiptarit në mesnatën e 8 prillit 2019, mirëpo ende nuk është konfirmuar.

George Tsoukalis, i cili udhëhiqte het imet për zbardhjen e kësaj ngjarje tha se trupi i shqiptarit fatkeq,

u pa në një zonë shkëmbore pranë plazhit dhe u identifikua në një laborator.

Sipas hetimeve, një ditë para bërjes publike të lajmit për zhd ukjen e tij, një burrë, i cili ishte në bordin e një anijeje rrugës nga Rafina për në Mykonos, ra në det.

Mirëpo askush nuk i kishte kërkuar gjurmët e personit që u hodh në det, pasi ky njeri ishte me identitet të panjohur.

Pasi u panë kamerat e sigurisë së anijes, nga rrobat dhe nga dëshmitë e udhëtarëve, doli se ky person ishte Laerti.