/Gjendet thesari GJlGAND që po ÇUDlT botën, nuk do ta BESONl se kujt i përket! (Foto)

Gjendet thesari GJlGAND që po ÇUDlT botën, nuk do ta BESONl se kujt i përket! (Foto)

Një thesar është gjetur ku mendohet të jetë shumë i vjetër në një prej familjeve të pasura Ruse.

Mendohet se këto janë fshehur nga bolsheviket.

Ato janë mijë objekte argjendi dhe floriri ku janë ekspozuar për herë të parë në një ankand.

Ato kapin një shifër rekord, po shikoni cfarë shkruajnë mediat:

“Mijëra objekte argjendi të një familje aristokrate ruse, që u fshehën nga bolshevikët, janë ekspozuar për

herë të parë në ish kryeqytetin perandorak të Shën Petersburg, pasi u gjetën nga disa punëtorë ndërtimi.

Më shumë se 2000 objekte argjendi me vlerën e 2 milionë dollarëve u shfaqën në pallatin Tsarskoye Selo, një nga ish rezidencat e carit që tani është kthyer në muze.