Gjeniu 7 Vjeçar Shqiptar Nga Lezha, Thyen Rekordin Guines Në Botë, Reciton Pa U Ndalur Mbi 3000 Vargje Të Fishtes

0
545

Gjeniu 7 Vjeçar Shqiptar Nga Lezha, Thyen Rekordin Guines Në Botë, Reciton Pa U Ndalur Mbi 3000 Vargje Të Fishtes.

Ky eshte gjeniu i ri Shqiptar Nikoll Prendi, që recitoi mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes, i ftuar nga Agron Llaka ne emisionin Al Pazar.

Ai eshte nje nga rekordet e 2020 dhe shpresojm qe te behet i ditur si vete Fishta.


7 vjeçar Nikoll Valentin Prendi, thyen Rekordin Gines në Botë, si i vetmi femijē fenomen nē botē që rreciton pa u ndalur mbi 3000 vargje nga veprat e Fishtes.


Ai eshte nga qyteti i Lezhes dhe te gjithe e therrasin gjeniu i vogel.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvllaznitdomgjon%2Fvideos%2F464181364502519%2F&show_text=0&width=560