/Gjermania Po Na Merr Mjekët, Kroacia Puntorët, Slovenia Shoferët, Veç Politikanët Askush Sna I Lyp!

Gjermania Po Na Merr Mjekët, Kroacia Puntorët, Slovenia Shoferët, Veç Politikanët Askush Sna I Lyp!

Gjermania Po Na Merr Mjekët, Kroacia Puntorët, Slovenia Shoferët, Veç Politikanët Askush Sna I Lyp!

Profesoresha e Universitetit të Tetovës, Gjyla Çeliku në rrjetin e saj facebook përmes një statusi ka ironizuar me skenën politike dhe politikanët në Maqedoni,.

Duke theksuar se Gjermania po na i merr stafin mjekësor, Kroacia punëtorët fizik, Sllovenia shoferët, veç politikanët nuk po na i lyp kush! Ja statusi i plote i Gjyla Çelikut:

“Gjermania po na merr mjekët, kroacia puntorët, slovenia shoferët, veç politikanët askush sna i lyp!” Behxhet Bici