/Gjest i madh nga ish futbollisti gjerman Asamoah, ndihmon vogIushen kosovare për të jetuar

Gjest i madh nga ish futbollisti gjerman Asamoah, ndihmon vogIushen kosovare për të jetuar

Lutjet dhe falënderimet e familjes së Oltës janë të panumërta për ish futbollistin gjerman Gerald Asamoah.

Fondacioni i 40 vjeçarit me prejardhje nga Gana e ka ndihmuar me mjete financiare voglushen kosovare e cila vu.ante nga një sëm.undje e rë.ndë në zemër.

Përmes profilit të tij në Twitter, Asamoah ka publikuar një fotografi ku mbanë në duar Oltën.

“Sot së bashku me fond.acionin tim, kemi vizituar zemrushen e vogël Oltën nga Kosova në Qendrën Kli.nike të Zemrës në Freiburg. Nuk ka asgjë më të mirë për mua se ta shohësh një fëmijë që mund të buzëqesh prap” shkruan Asamoah.