/GJETI KASAFORTËN E VJETËR TË GJYSHIT, S’U BESON SYVE KUR E HAP…

GJETI KASAFORTËN E VJETËR TË GJYSHIT, S’U BESON SYVE KUR E HAP…

GJETI KASAFORTËN E VJETËR TË GJYSHIT, S’U BESON SYVE KUR E HAP.

Ndonjëherë të gjesh gjëra të vjetra të ruajtura nga të afërm është shumë bukur dhe duket sikur të rikthen pas në kohë.

Por ajo që i ka ndodhur këtij djali ndoshta i ka ndodhur pak njerëzve.

Ai ka gjetur një kasafortë të vjetër të gjyshit të tij, dhe pas shumë kërkimeve ka gjetur edhe Çelsin.

Brenda në kasafortë ai ka gjetur një koleksion shumë të rrallë monedhash nga e gjithë bota e cila padyshim që kushton shumë.

Por djali në kujtim të gjyshit ka vendosur ta ruajë.