/Gjeti në pyll një foshnje që po vdes nga uria, pastaj policja ngre këmishën e saj… (Video)

Gjeti në pyll një foshnje që po vdes nga uria, pastaj policja ngre këmishën e saj… (Video)

Një ditë, një grua kishte shkuar për një shëtitje në pyll për të mbledhur fruta, kur në një moment dëgjoi një zhurmë që vinte nga shkurret.

Ajo dukej si britma e një fëmije shumë të vogël dhe në fakt kështu rezultoi. Aty ishte braktisur një foshnje.

Për fat të keq, fëmija ishte braktisur nga nëna e saj menjëherë pas lindjes.

Gruaja menjëherë thirri policinë dhe, në një kohë të shkurtër, policja Luisa Fernanda Urrea arriti në vendin e ngjarjes.

Në fillim i ngjau si britma e një maceje, por kur u afrua u trondit nga ajo që pa, ajo ishte një foshnje e porsalindur, e cila ende kishte kordoni e kërthizës bashkangjitur, dhe nga mënyra e vajit dukej se ishte duke vdekur nga uria.

Policja Urrea ishte bërë kohët e fundit nënë dhe, me këtë rast, ka bërë një gjest që preku mijëra njerëz në mbarë botën.

Një gjest i thjeshtë, heroik dhe vetëmohues me të cilin ajo shpëtoi një jetë.

Gruaja, që nga fillimi, e kuptoi se situata ishte shumë e rëndë dhe, në sajë të instiktit të nënës, vendosi të bëjë diçka menjëherë.

Madje nuk hezitoi as edhe për një moment.

Videoja në të cilën ju mund të shihni Luiza-n ndërsa ushqen me gji foshnjen e uritur është publikuar në Facebook.

Një gjest i thjeshtë që ka fituar mijëra zemra.