Lajme

GjiIpërë si DR0GË për 5 vite, Atdheu: Në Turqi më thanë se nuk kisha…

Atdhe Xherravina, konkurrenti i  “Për’puthen”, në një intervistë televizive ka treguar fëmijërinë e vështirë që ka kaluar.

Ai tha se për 5 vite ka bërë gjilpëra si drogë, se i thanë se ka infeksion në kocka, por jashtë shtetit i kishin thënë se nuk ka këtë problem.

“Në Kosovë, më thanë se kisha një infeksion në kocka, por nuk ishte e vërtetë.

Terapia që kam pasur për 5 vite ka qenë e panevojshme dhe çdo muaj duhet të bëja një gjilpërë.

Më ka bërë të ndihem shumë keq ajo periudhë, sepse ajo gjilpëra ishte si një lloj droge.

Ditën që e bëja më hapte sytë, pastaj më vinte si në gjumë. Pastaj ika për tu kuruar në Stamboll, dhe mësuam që unë nuk kisha asnjë infeksion.

Kisha një problem të vogël, që u kurua vetëm me 2 tableta”, tha ai.