Gjyshërit e vetmuar shkojnë të shohin një shtëpi për shitje, por kur gjejnë fotot mbi tavolinë habiten dhe nuk kuptojnë asgjë

  0
  429

  Sa më i vjeter behet njeriu, aq më te vështirë e ka te ndahet nga njerezit e tij me te dashur.

  Fëmijët rriten për t’u bërë prindër, blejne shtëpi të re dhe largohen.

  Distanca mund të rrisë vetminë dhe izolimin, veçanërisht për gjeneratat e vjetra.

  Një burrë e ka j.oshur babanë e tij të vjetër duke e sjelle në një shtëpi te ofruar per shitje, afër shtëpisë së tij në Florida që ai mendon se është ende në shitje.

  Babai ecën duke komentuar mbi dyshemene e këndshme prej druri, duke parë ne brendesi dhe duke mos e ditur që djali i tij po e filmonte fshehurazi atë nga dhoma tjetër. .

  Papritur babai vëren një koleksion fotografish të shpërndara në banakun e kuzhinës. “Çfarë është kjo ?!” bërtet ai.

  “Këto janë fotografitë tona!”Ai ngadalë del jashtë ne oborr për të kontrolluar, kur një mysafir surprizë del nga banjo dhe në heshtje e ndjek atë.

  Është nipi i tij, Cole, i cili as nuk jeton në Florida.

  “Çfarë mendoni për shtëpinë?” E pyet gjyshin e tij.

  “Ju djema po me beni me zemer!” Bërtet ai.

  Por ai ende nuk e kupton surprizen e madhe.

  “Dëshironi të shihni dhomën time?” e pyet Cole perseri.

  Ky eshte momenti kur njeriu prapa kamerës zbulon se çfarë po ndodh vërtet ,dhe shtëpia e re në të cilën ata qëndrojnë tashmë ka një pronar të ri.