/Gjyshi ofrohet t’i blejë virgj ërinë vajzës së re: Paguaj 100 mijë lekë, e marr avash-avash…

Gjyshi ofrohet t’i blejë virgj ërinë vajzës së re: Paguaj 100 mijë lekë, e marr avash-avash…

Nëse keni menduar se janë vetëm të rinjtë të interesuar për vir.gjërinë e vajzave, keni gabuar.

Edhe mosha e tretë duket se është gati të japë gjithë pensionin në këmbim të saj.

Emisioni investigativ “Boom”, solli mbrëmjen e sotme rastin e një të riu që jepte 5 mijë euro parapagim për vir.gjërinë e një vajze.

Megjithatë, i rre.zikshëm ka dalë një i moshuar, i cili tregon se e ka tra.dhëtuar gruan shpesh herë. Ajo çfarë ofron në këmbim janë 10 mijë lekë të reja ose 100 mijë lekë të vjetra, duke argumentuar se nuk ka mundësi më shumë pasi duhet të mbajë familjen.

Por vërtetë nuk ka mundësi financiare, por kandidati për të marrë vir.gjërinë e siguron vajzën se është një mjeshtër në kr.evat dhe se tek ai do të gjejë një mik të vërtetë.

Kandidati: Hyj menjëherë te gazeta unë, pam-pam. Jam gjysh tani, se kam dy goca dhe një djalë të martuar. Këtë të tënden e mora me gjithmënd një aventurë, jo aventurë për të luajtur me një fëmijë. Në krahasim me mua ti je një fëmijë se po shoh çudira tani që vir.gjëria po ikën 15. Kam nxënës te shkolla 9-vjeçare ku jam, janë 15, 16 vjeç dhe them o Zot o Zot , nuk mbahen.

Vajza: Ti sa më ofron?

Kandidati: Nuk kam provuar të paguaj kurrë më tepër se 100 mijë lekë të vjetra, po nuk të kaloj më tepër se ashtu i kam edhe problemet, gjerat, se mendo të jesh kryefamiljar. Ka një ngarkesë, ka një barrë, ka një gjë. Po nuk humbe asgjë se takove mua. Mendoje si ta duash ti.

Vajza: Atëherë, ti çfarë më propozon ?

Kandidati: Të thashë se unë nuk mund të kaloj më tepër se kaq.

Vajza: Më tepër se sa?

Kandidati: Thashë, 100 mijë lekë. Nuk jam kështu nga ato me or.gan të madh që kam fr.ikë të them a të bëj , një mashkulI normal me 15-16, kam moshën tani që kuptohem. I marr gjërat avash.Nuk nxitoj. Jam bashkëkohor, po themi nga ana e këtyre metodave të reja . Nuk nguroj të marr nga këto gjerat e reja që janë tani. Nuk jam nga ato strikt, nga ato metodat e vjetra që o burra ngri kë.mbët dhe hopa si i themi se …Jo. Të marrë shumë avash . Filloj nga maja e hu.ndës , tek gusha se…ti mbase do kërkosh pastaj që të pen.etroj shpejt, po jo, pra do vazhdoj qetë.Veç më duhet kohë të kën.aqesh, nga b.uzët tek gusha.

Se ajo punë pastaj një drejtim ka. Do pen.etrosh në mënyrë të lehtë.Unë jam edhe nga ato me.shkuj që veproj lehtë se nuk jam bërë sy.net. Zakonisht ato që janë të pa bërë sy.net nuk pen.etrojnë shpejt sepse kanë atë dhi.mbjen e vet ku pene.trojnë se me.shkujt të bërë sy.net janë të zhv.eshur e po ranë në të ikin direkt, pam , nuk pyet se të dh.emb, s’të dh.emb.Nuk do të refuzoj edhe në qoftë se e ke dhënë vir.gjërinë një ditë dikujt tjetër dhe për qe.jf më thua hajde.