/”Gjyshja e saj eshte fallxhore”- Komentuesit porositen Saimirin te kishte kujdes, Meri sqaron te verteten!

”Gjyshja e saj eshte fallxhore”- Komentuesit porositen Saimirin te kishte kujdes, Meri sqaron te verteten!

Diten e sotme ne media ka qarkulluar nje lajm i komentit nga nje ndjekes i Saimirit te Love Story-t qe duhet te kishte kujdes nga Meri dhe familja e saj pasi gjyshja ishte fallxhore me nam ne Elbasan.

Pas ketij lajmi ka qene vete Meri ajo qe ka reaguar ne inboxin e Kryefjales. Meri ka thene per Kryefjala.com se ky lajm nuk eshte aspak i vertete!

”Kjo eshte nje genjeshter, po fyeni nje person te vd ekur! Eshte shpifje dhe shume fyese sepse familja ime eshte shume e respektuar ne Elbasan!”- ka thene Meri.

Nepermjet ketyre fjaleve Meri ka reaguar duke mos lejuar qe familja e saj te perbaltet!