/GODlTET me sende të forta punonjësja e PoIicisë Rrugore, detaje ngjarja në Tiranë(Emri)

GODlTET me sende të forta punonjësja e PoIicisë Rrugore, detaje ngjarja në Tiranë(Emri)

God itet me sende të forta punonjësja e Policisë Rrugore në Tiranë.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën e “Elbasanit”, dhe blutë e kryeqytetit bëjnë me dije se kanë ar restuar autorin.

Mësohet se i pra ngosuri është endacak dhe quhet Veprim Matraku.

Njoftimi nga Policia e Tiranës:

Nga specialistët për Hetimin e Kr imit në Komisariatin e Policisë Nr.1, u bë arr estimi në flagrancë i shtetasit V.M., 56 vjeç.

Në rrugën e “Elbasanit”, për shkak të detyrës, ka god itur me sende të forta punonjësen e policisë rrugore.