December 3, 2023
Lajme

Gr. uaja nga Puka: Βυrri nuk më mëson asgjë, shoqet e mia ρo b. ëjnë nαmin

Një grua shpreh pakënaqësitë ndaj bashkëshortit të saj në një letër që po bën xhiron e rrjeteve sociale.

Sipas saj bashkëshorti nuk i mëson Facebook-un. Kjo është historia e rrëfyer.

“Nuk dal, nuk shëtis, por Facebook të paktën të kem, e meritoj që të kaloj kohën e lirë.

Jam një zonjë 32 vjeçe nga Puka dhe nuk punoj. Nuk kam fëmijë dhe burri pjesën më të madhe të ditës e kalon duke punuar.

Ai është i zoti në Facebook, kurse unë nuk di as të futem.

I lutem burrit që të ma mësojë e të kem edhe unë një faqe, siç kanë tërë shoqet e mia komshie këtu.

Në këtë mënyrë mund të flas e shoh foto të njerëzve të mi që shumicën i kam jashtë shteti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *