/Grabltja e rëndë në Rinas, Sali Berisha bën deklaratën e papritur

Grabltja e rëndë në Rinas, Sali Berisha bën deklaratën e papritur

Ish-kryeministri Sali Berisha ka reaguar pas grabltjes së rëndë të ndodhur pasditen e sotme në Rinas.

Reagimi i ish-kryeministrit Sali Berisha:

Ba.ndat e partise gra.bisin per se dyti miliona euro ne pisten e avioneve te aeroportit me te pasigurte ne bote, pra te Rinasit.

Grabi.tesit e ar.matosur moren te gjitha arkat nga mikrobuzi i blinduar qe do ngarrkoheshin ne avion. Rojet e ar.matosura private qe shoqeronin mikrobuzin me arka me para dhe rojet e aeroportit ben sehir!

Hajdutet me automjetin me arkat e pIaçkitura qe permbanin miliona euro u zhd.uken ne drejtim te paditur. Nderkohe afer Fushe Krujes policia ek.zekutoi besohet njerin nga bandltet.

Parate e grabltura, ne traditen e njohur do ti perdorim per fushaten elektorale te ardhshme.