Greqίa jep lαjmin e keq për Shqipërίnë

0
124

Autoritetet greke kanë shtyrë deri në datë 14 Qershor bllokimin e kalimit nga Shqipëria drejt Greqisë.

Aktualisht kalimi në kufirin shqiptaro grek është me kuota të kufizuara, ku nga Kapshtica mund të kalojnë drejt Greqisë 400 qytetarë në ditë të cilët gëzojnë statusin e punëtorit sezonal.

Kuotat e kalimit nga Pika Kufitare e Kakavijës dhe Qafë Botës janë respektivisht 400 dhe 250 persona në ditë.

Vijon…