/Greqia jep aIarmin e madh në 3 shtete, hu.mbet vogëIushja shqiptare (Emri)

Greqia jep aIarmin e madh në 3 shtete, hu.mbet vogëIushja shqiptare (Emri)

Një vajzë dy-vjeçare nga Shqipëria ka hu.mbur ditën e sotme në qytetin e Pireut në Greqi.

Sipas medias helene ‘’Kathimerini’’, vogëlushja quhet Athina Hazizi, hu.mbi gju.rmët në lagjen ‘’Paleo Faliro’’. Menjëherë autoritetet greke kanë vënë në dijeni doganën shqiptare, maqedonase dhe bullgare.

Ende nuk ka dyshime nëse vajza ka hu.mbur rastësisht apo është rrë.mbyer. Ndërkohë, nuk ka as informacione nëse fëmija mund të ketë kaluar ose jo kufirin grek.

Nga ana tjetër, u bëhet apel çdo personi të japë informacione nëse sheh apo ka dijeni për vendodhjen e Athina Hazizit.