/Greqia vë dorën në zëmer ofron ndihma për të PREKURlT nga TERMETl në Shqipëri

Greqia vë dorën në zëmer ofron ndihma për të PREKURlT nga TERMETl në Shqipëri

Greqia është solidarizuar dhe ka ofruar ndihma për të pr.ekurit nga të.rmeti i një jave më parë në Shqipëri.

Ndihmat konsistojnë në ushqime, iIaçe, tenda, krevate, batanije, gjeneratorë dhe materiale të tjera të nevojshme.

Përveç të prekurve nga të.rmeti, këto ndihma janë edhe për familjet e pë.rmbytura nga reshjet e pak ditëve më parë.

Nesër në orën 09:45 do të mbërrijnë në Shqipëri ndihmat nga Greqia.