Gruaja 22 vjeç, është shtatzënë për herë të katërt, por merr një surprizë të madhe kur mjekët bëjnë ekon

0
367

Chloe dhe burri i saj, Rohan, kishin tre djem, por ata donin një vajzë. Kështu vendosën për një fëmijë më shumë, dhe së shpejti Chloe ishte përsëri shtatzënë. Pak javë më vonë, Chloe shkoi për një kontroll rutinë për tu siguruar që shtatzënia e saj po shkonte mirë. Dhe aty ajo dëgjoi lajmin tr.onditëse. Ajo nuk priste vetëm një por tre. Chloe dhe Rohan filluan planifikimin për të ardhmen e tyre dhe përgatitën shtëpinë e tyre për mbërritjen e trinjakëve.

Dhe kur Chloe ishte në javën e 28-të, ajo bëri një kontroll tjetër – do të kishte dy djem dhe një vajzë, dhe deri në atë kohë, gjithçka kishte shkuar sipas planit. Por mjekët detyruan Chloe të merrte një vendim që asnjë nënë kurrë nuk duhet të bënte. Dy djemtë po zhvilloheshin normal, por vajza ishte e pazhvilluar dhe situata u bë gjithnjë e më serioze çdo ditë. Mjekët e Chloe shpjeguan se vajza ndoshta do të vdiste nëse nuk bënte operacion.

Chloe duhej të vendoste nëse dëshironte të operonte dhe të rre.zikonte shëndetin e të tre foshnjave, ose ndoshta do të sakrifikonte jetën e vajzës së saj për të siguruar që djemtë të lindnin të shëndetshëm. ‘Unë i dua të tre foshnjat e mia’, tha Chloe dhe vendosi t’i jepte të treve një shans. Sapo Chloe lindi, trinjakët u vendosën në kujdes intensiv. ‘’Me kalimin e ditëve, ata u bënë të gjithë shumë të shëndetshëm “, thotë Chloe. Nuk mund ta imagjinoj jetën pa vajzën dhe unë jam aq krenar për të tre. Mezi pres që ato të rriten “, thotë Chloe.