Lajme

Gruaja beqare: Burrat në moshën 45-vjeçarë janë ideaIë, preferoj edhe…

Jana Hocking, prezantuese e motit, 35 vj/eçe, thotë se grupmosha 30-vj/eçare është paraliz/uese. Duke shkruar, ajo tha:

“Po, ekziston një parantezë moshe që nuk duhet të tejkalohet nga asnjë grua që dëshiron të bëjë plane të ardhshme me një burrë.

“Nëse do të shkarkoni një aplikacion takimesh dhe do të vendosni preferencat tuaja për moshën.

Do iu këshilloja që të vendosni si kriter të dilni me 45 vjeçarë”, shtoi ajo.

Jana rekomandon gjithashtu edhe shënjestrimin e burrave të cilët janë nën moshën 30 vj eçare.

Gjithashtu, ajo rekomandon edhe burrat mbi moshën 45 vj/eçare, meqë kanë kaluar gati të gjitha fazat jetësore.