/Gruaja bIe nje arush nga sendet e përdorura por kur DËGJOl cfarë ishte regjistruar në të ngeIi me gojë hapur

Gruaja bIe nje arush nga sendet e përdorura por kur DËGJOl cfarë ishte regjistruar në të ngeIi me gojë hapur

Nje nene e re del shetitje me vajzen e saj 6 vjecare dhe e bija ne nje moment i kerkon nje arush qe e veren tek dyqani i sendeve te perdorura. Mamaja ia blen duke qene se nuk kushtonte shume dhe pastaj ato kthehen ne shtepi.

Vajza e vogel me arushin ne duar futet ne dhomen e saj dhe filloi te eksploroje cdo pjese te lodres se re nderkohe qe gruaja ishte duke gatuar.

Nuk e kuptoi as vete se si por vajza kishte shtypur dicka qe beri te degjohej nje mesazh i regjistruar me ze burri. Zeri nga brenda thoshte:


“Zemra e babit, babi te do shume dhe me ka marr malli shume. Te premtoj se do shihemi se shpejti, te dua shume”

MEnjehere Vajza vogel vrapoi te therriste te emen dhe d`i tregonte per kete gjetje interesante.

Sspo nena e degjoi u prek shume sepse edh kjo e ka burrin ushtarak dhe me sherbim jashte vendit. Aty kuptoi se arushi nuk mund t`i perkiste asaj dhe ajo duhet te gjente pronaren e vertet te pellushit.

Diten tjeter iu vu kerkimeve dhe pervec se pyeti tek dyqani ku e kishte blere arushin, ao beri edhe nje postim qe te ndergjegjesonte komunitetin perreth mos kishte ndokush njohuri per kete send te vyer.

Per gjate shume kohesh nuk mori pergjigje vetem se komente qe vinin per familjem ku ishte destinuar lodra ne shenje mirenjohjeje.

Zonja edhe pse nuk ka marre ende pergjigje vazhdon te kerkoj pranarin e arushin me zerin me prekes!