/Gruaja çohet të υshqejë fέmijën e saj, ka marierja i shkruan diçka sho kuese bυrrit në faturë…!!

Gruaja çohet të υshqejë fέmijën e saj, ka marierja i shkruan diçka sho kuese bυrrit në faturë…!!

Kjo histori po bën xhiron e botës. Të jesh nënë e një fëmije të vogël dhe ta ushqesh atë me g ji në një vend publik nuk është gjithmonë e lehtë.

Mund të besojmë se ne kemi përparuar shumë në shoqërinë tonë, por ende sot ka njerëz që kanë mendime të k un dë rta dhe mund të ank ohen me zë, ose të hedhin vë shtrime të k ëqija, kur shohin një grua që po përpiqet të ushqejë me g ji një fëmijë të po rsalindur.

Të gjithë këtë e di shumë mirë Jackie Johnson-Smith, një nënë amerikane. Ajo i ka ushqyer të tre fëmijët e saj me g ji dhe ka parë dhe dëgjuar gjithçka gjatë atyre kohërave. Në të vërtetë, ajo kurrë nuk do të kishte im agjinuar se çfarë ndodhi atë ditë kur doli me familjen e tij për të ngrënë drekë në një restorant.

E gjatë viteve, Jackie Johnson-Smith iu desh të pë r ball on te reagimet e njerëzve që e panë duke ushqyer fëmijët e saj në një vend publik.“Herë më dhuronin shikime të këndshme, herë shumë të pakë nd sh me.

Kisha shumë sy mbi mua, kështu që shumë njerëz u ndalën për të pare…”, shkruan Jackie në profilin e saj në Facebook.

Atë ditë, teksa ajo ishte në restorant me familjen e saj, gruaja kuptoi se foshnja filloi të ishte e shq et esu ar për shkak të ur isë.

Gjëja më logjike ishte qartazi ajo e ushqyerjes me g ji brenda lokalit, por gruaja nuk e dinte se si mund të reagonin konsumatorët dhe stafi dhe, si gjithmonë, kishte fr ik ë nga më e keqja. Nuk do ta harrojë kurrë vizitën e saj në këtë restorant.

Edhe pse ishte në një zonë mjaft të rezervuar, ajo vendosi të kërkojë falje dhe të largohej.

Nuk donte të shq etë so nte askënd brenda sallës dhe kështu doli pa ia kërkuar askush.

Kamarierja e kishte shikuar atë vazhdimisht.Por ajo nuk i tha asgjë çiftit, ose të paktën jo në fillim.

Por kur Jackie u kthye në tavolinë, ajo menjëherë zbuloi se çka kamarierja mendonte për të.

Burri, ndërkohë, kishte kërkuar faturën dhe kur e mori atë, ai pa që kamarierja kishte shkruar disa fjalë në faturë.

E në atë faturë shkruhej: “E kam paguar unë një nga pizzat. Falenderoje gruan që e ushqen me g ji fëmijën tuaj”.