/Gruaja e BRAKTlSl për një tjeter, burri i kërkon kthimin dhe DËSHlRON ta faI

Gruaja e BRAKTlSl për një tjeter, burri i kërkon kthimin dhe DËSHlRON ta faI

Flamur Mema është 43 vjeç nga Maminasi. Ai i është drejtuar sot emisionit “Me zemër të Hapur” në News24,

pasi ka konfIikte me bashkëshorten e tij e cila është larguar nga shtëpia dhe sipas tij jeton me të da;shurin.

Çifti ka 18 vjet martesë por konfIiktet kanë nisur katër vjet më parë, kur Flamuri ku;ptoi që ajo fIiste në rrjetet sociale me dikë tje;tër.

Flamuri dhe bashkëshortja e tij Marjeta kanë dy fëmijë.

Flamuri ka dashur ta faIë atë disa herë edhe pse e ak;uzon për tr.adhti bashkëshortore, por ajo nuk ka pranuar të rikthehet me të.

Flamuri së bashku me bashkëshorten kanë një biznes të përbashkët por siç shpjegon ai tashmë ajo e ka dë;buar

Flamurin nga puna dhe veç kësaj situate ajo ka marrë me vete edhe letrat e shtëpisë të cilën Flamuri e ka trashëguar nga i ati.

Por Flamuri veç rrë;fimit të ngjarje ka kërkuar edhe rikthimin e gruas në shtëpi pasi për hir të fëmijëve ai do ta faIë.