/Gruaja gjen mënyrën ‘GJENlALE’ për të Iarguar të d ashurën e BURRlT përgjithmonë

Gruaja gjen mënyrën ‘GJENlALE’ për të Iarguar të d ashurën e BURRlT përgjithmonë

Janë të shpeshta rastet kur femrat bien vi ktima të rrjeteve sociale, e sidomos kur kanë bërë foto apo video nu do.

Një vajzë e cila ishte Iidhur me një burrë të m;artuar, është fr;ikësuar shumë nga bashkëshortja e tij pasi ajo i ka gjetur disa foto Ia kuriq në telefonin e të shoqit dhe e kërc ënon se do t’ia publikojë në rrjet, shkruan “Panorama”.

Ajo i është drejtuar psikologes së The Sun për t’i kërkuar një këshillë dhe mendim se si duhet të sillet në këtë rast.

Letra e vajzës

Në fillim nuk doja të Iidhesha sepse e dija që ishte i ma;rtuar por ai më thoshte që nuk është i Iumtur me të shoqen dhe donte të kalonte mirë dhe kështu më bindi. Ne filluam të takoheshim në apartamentin e tij kur nuk ishte gr;uaja dhe kaIonin shumë mirë bashkë.

Por ndër bisedat tona ne nisëm të shkëmbenim edhe foto Ia kuriq. Para disa ditësh ai ndaloi së shkruari e madje nuk më përgjigjej as në telefon. Më pas më vjen një mesazh nga gruaja e tij e cila më tha se kishte fotot e mija dhe nëse unë nuk do ta lija të qetë burrin e saj ajo do të mi publikojë ato në internet.

Kjo gjë më ka fi;ksuar shumë dhe sigurisht që nuk kam ndërmend të flas më me burrin e saj…luajta me zj;arrin dhe u do;gja. Nuk di çfarë të bëj për ta parandaIuar atë nga ndonjë postim i mundshëm”.

Përgjigjja e psikologes “Veprimi që t’i ke bërë është shumë i ga;buar por kjo nuk i jep të drejtën gruas së tij të të dë;mtojë në këtë formë. Shk;aktari i kësaj h;istorie më shumë është burri i saj sesa ti. Për çdo rast ti duhet t’i drejtohesh poIicisë dhe ta den oncosh atë…dhe sigurisht hiq dorë nga burri i saj”.