/Gruaja i iku e lNATOSUR nga shtëpia dhe i Ia 2 FËMlJËT. Pas 48 orësh asaj i erdhi një Ietër

Gruaja i iku e lNATOSUR nga shtëpia dhe i Ia 2 FËMlJËT. Pas 48 orësh asaj i erdhi një Ietër

Një baba i ri vjen në shtëpi pas një dite të lod hshme në punë, dëshira e tij e vetme ishte të kalonte darkën në paqe dhe të mos duhej të përfs hihej në menaxhimin e fëmijëve, te kat e tyre apo punët e tjera shtëpiake.

Por atë mbrëmje, edhe gruaja e tij ishte e rras kapitur dhe nuk mund ta toleronte qëndrimin e tij, prandaj vendosi ta linte vetëm në shtëpi me fëmijët.https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-3399127999996744&output=html&h=343&slotname=2549892203&adk=4131381327&adf=1298888761&w=412&rafmt=1&armr=1&psa=1&guci=2.2.0.0.2.2.0.0&format=412×343&url=https%3A%2F%2Fwww.mirrorcrosswordanswers.com%2Fsunny-crossword-clue-18%2F&flash=0&fwr=1&rs=1&rh=300&rw=336&rpe=1&resp_fmts=3&sfro=1&wgl=1&dt=1595933780136&bpp=63&bdt=210&idt=157&shv=r20200723&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3D67f3247a0242c787%3AT%3D1593841510%3AS%3DALNI_Mb4Kd5NBTSHjRz4OCVDLjnmzoK6sQ&correlator=7115243258933&frm=20&pv=2&ga_vid=2118740807.1593841508&ga_sid=1595933780&ga_hid=134091762&ga_fc=0&iag=0&icsg=37747363&dssz=19&mdo=0&mso=0&u_tz=120&u_his=44&u_java=0&u_h=892&u_w=412&u_ah=892&u_aw=412&u_cd=24&u_nplug=0&u_nmime=0&adx=0&ady=828&biw=412&bih=756&scr_x=0&scr_y=0&eid=42530588%2C44723321%2C21066624%2C21066752%2C21066806&oid=3&pvsid=3049287701610751&pem=42&ref=http%3A%2F%2Fshendeti.lajme-javore.com%2Fcategory%2Fmagazin%2Fpage%2F168%2F&loc=http%3A%2F%2Fshendeti.lajme-javore.com%2Fgruaja-i-iku-e-ina-tosur-nga-shtepia-dhe-i-la-2-femijet-pas-48-oresh-asaj-i-erdhi-nje-leter%2F&rx=0&eae=0&fc=900&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C412%2C0%2C412%2C756%2C412%2C756&vis=1&rsz=%7C%7CEebr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=8320&bc=23&ifi=1&uci=a!1&btvi=1&fsb=1&xpc=JPrGy4dn9d&p=http%3A//shendeti.lajme-javore.com&dtd=193

E gjithë bota e këtij burri u she mb nën këmbët e tij, këtu është se si veproi ky baba:

“Gruaja ime e dashur,

Pak ditë më parë patëm një diskutim shumë të dhu nshëm. U ktheva në shtëpi nga puna, isha shumë i lo dhur, shikoja orën time dhe ishte vetëm ora 20:00, vetëm dëshiroja të ulesha në divan dhe të shikoja ndeshjen e futbollit.

Të vështrova dhe vura re se edhe ti ishte shumë e lo dhur.

Fëmijët po zih eshin dhe i vogli nuk ndalonte së q ari, ndërkohë që përpiqeshit ta vinit në gjumë. Po unë? E vetmja gjë që unë bëra ishte të rrisja volumin e zërit të televizorit!

‘Nuk bën d ëm nëse më ndihmon pak me fëmijët!”, më the teksa ulje volumin e televizorit. Unë u përgjigja me zem ërim: ‘Unë kam qenë në punë deri tani, për të të mundësuar të qëndrosh në shtëpi duke luajtur me fëmijët!’ “.

“Lu fta zgjati shumë, bër tite sepse ishe e lo dhur dhe e ze mëruar dhe unë përsërita vetëm gjëra shumë të k ëqija.

Bër tite se nuk mund të duroje më, ike nga shtëpia e ze mëruar, ende në lot, përp lase derën dhe më le vetëm me fëmijët.

Bëra gati darkën dhe i vura në shtrat. Ne shkuam për të fjetur. Isha i shqetësuar, sepse nuk ishe kthyer ende. Të nesërmen i mora leje shefin tim që të isha në gjendje të kujdesesha për fëmijët tanë.

Tani dua të të falënderoj … Unë tani i kuptoj lotët e tu, kam kuptuar çfarë do të thotë të vraposh rreth shtëpisë gjatë gjithë ditës, e kuptova se çfarë do të thotë të jesh e mby llur gjatë gjithë ditës dhe të mos jesh në gjendje të bisedosh me njëri mbi 10 vjeç.

Dhe përsëri, e kuptoj se çfarë do të thotë të ndihesh i lod hur fizikisht dhe mendërisht, i rras kapitur. Kam jetuar dy ditë e dy netë në këpucët tuaja dhe mund t’ju them se e kuptova, unë e kuptoj vetëm tani lo dhjen tënde”.

“Unë e kuptoj se të jesh një nënë është një sakrificë e vazhdueshme, unë e kuptoj zhg ënjimin për të vënë mënjanë ka rrierën dhe autonominë financiare për t’u kujdesur për fëmijët tanë, tani ti nuk va resh më shumë nga vetja, por nga unë.

Unë e kuptoj se të qenit një nënë është detyra më e rëndësishme e shoqërisë sonë, është një rol që askush nuk e çmon, nuk e njeh ose vlerëson.

Po të shkruaj për të të thënë se më mungon dhe nuk do të kalojë asnjë ditë pa të thënë se je trime, ti je duke bërë një punë fantastike, unë të admiroj dhe të dua!!”.

Ky post u nda nga burri në rrjetet sociale dhe vetëm për pak ditë ai mori pothuajse 120 mijë pëlqime! Është dhurata jonë për nënat që përditë kujdesen për fëmijët e tyre dhe bëjnë gjithçka për ta.

Kjo letër është për ju! Shpë rndajeni!