syntax error, unexpected '<', expecting end of file

GRUAJA I KAP BURRlT KËTO MESAZHE ME DASHNORlN [FOTO]

SKANDALOZE: GRUAJA I KAP BURRlT KËTO MESAZHE ME DASHNORlN.

Një gjë është të ruhesh se mos burri zë një dashnore, dhe një gjë komplet tjetër është t’u ruhesh meshkujve të tjerë.

Diçka e tillë i ka ndodhur kësaj gruaje, për të cilën është pak thjesht të thuash se kam mbetur e shokuar.

Në mosbesim të plotë ndaj asaj që ka parë, të paktën kështu u shpreh kur dërgoi këto mesazhe në redaksinë tonë.

Shini vetë pasi janë imazhe për të cilat besojmë se nuk kanë nevojë për koment.