/Gruaja i pret “mikun” burrit të saj, mori vesh se kishte Iënë sh tatzënë një vajzë

Gruaja i pret “mikun” burrit të saj, mori vesh se kishte Iënë sh tatzënë një vajzë

Nëse gruaja ju zbulon se e keni tradhtuar, bëni kujdes se mund të mos jeni aq me fat sa të përfundoni me një divorc.

Një grua e cila është vënë përballë këtij fakti, i p reu burrit të vet organet gje.nitale.

Burri është në gjendje jo të mirë pas tentativës së gruas.

Sipas raportit të policisë britanike, ajo e s.ulmoi në orët e hershme të mëngjesit dhe vik.tima e mbrojti veten dhe gruaja pë.soi një pl.agë joserioze gjatë kësaj.

Ajo ishte e të.rbuar kur e kuptoi se burri i vet kishe qenë duke e tra.dhtuar dhe e kishte lënë shtatzënë “të dashurën” e vet.

Të parët në vendngjarje ishin komshinjtë që dëgjuan br.itma dhe zhurma dhe vrapuan të shikojnë se çfarë kishte ndodhur.