/Gruaja i VDlQ 3 vjet më parë, por burri e gjen gjaIIë në Instagram, jetonte me kushuririn e tij

Gruaja i VDlQ 3 vjet më parë, por burri e gjen gjaIIë në Instagram, jetonte me kushuririn e tij

Emri i saj është Anna Zayachkovskaya, është 25 vjeçe dhe u shpall e vd ek ur në vitin 2015.

Kjo vajzë e bukur, u kurorëzua Mis Ukraina në vitin 2013, por përtej triumfit dhe famës, jeta e Anës ka ndryshuar në mënyrë dr am ati ke kur në vitin 2015 u martua në mënyrë civile me Gianluca Cervara, një milioner italian 40 vjeçar me të cilin planifikoi të martohej në kishë në dhjetor të atij viti.

Megjithatë, edhe pse jeta e kësaj gruaje të bukur e të re dukej e përsosur, Ana mbajti një s ek ret vërtetë të tm er rshë m …

Ndërsa ajo ishte në shtëpinë e saj në Milano, Ana doli për të pirë një puro si zakonisht, por orët kaluan dhe kaluan dhe vajza ku rrë nuk u kthye…

Gianluca gjithmonë ka mbetur në dys hi m për shkak se jo vetëm u zhd uk ën 6000 dollarë amerikanë, por edhe do kume ntet pe rso nale të gruas së tij.

Vetëm një javë më parë, Gianluca po lundronte përmes llogarisë së Instagram dhe gjeti habinë më të madhe dhe më të tm err sh me të jetës së tij:

Anna ishte e gjallë, e lumtur dhe tani jetonte me kushëririn e Gianluca në New York City.

Aktualisht Anna jeton në New York, rifilloi karrierën e saj të modelimit dhe jeton lidhjen e  dashurisë me Roberto Cervara, kushëririn e burrit të saj, pasi ende është gruaja e Gianluc ës.