syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Gruaja i zbuIon da shnoren burrit, ai ia DRlDHTE me 26-vjeçaren e hoteIit. Ja ç’ndodhi me ta

E dashur Deidre, kam jetuar duke m.ashtruar bashkëshorten time gjatë dy viteve të para të martesës. Punoja larg shtëpisë, shpesh largohesha për tre muaj dhe ishte shumë e lehtë të fli.rtoja. Gruaja ime nuk e kuptoi deri sa e zbuloi së fundmi. Ajo ishte shtatzënë dhe unë po e tra.dhtoja me një punonjëse në hotelin ku po qëndroja nga e diela deri të enjten mbrëma.

Ajo ishte 26 vjeç, një vajzë bukuroshe dhe aventureske, se.ksi, e gjitha kjo në një kohë kur gruaja ime po ndihej e munduar nga shtatzania dhe pas shumë dëshirë për se.ks – megjithëse e kuptoj që nuk është justifikim.

Gruaja ime gjeti një krem për fytyrën pas rruajtjes që mi kishte dhuruar e dashura dhe ajo e dinte që unë kurrë nuk do të blija diçka të tillë për veten time. Ajo blen gjithçka për mua dhe kjo ishte një markë që nuk i pëlqente.

Ajo më dha një ultimatum dhe kuptova se sa budalla isha. Kam ndryshuar punë dhe nuk e kam ma.shtruar kurrë që nga ajo kohë.

Ne kemi të martuar dhjetë vjet dhe kemi tre fëmijë të mrekullueshëm tani. Ajo është 35 vjeç dhe unë jam 38 vjeç.

Unë e kam dashur gjithmonë atë dhe që atëherë kam qenë burri model.

Ajo është mahnitëse dhe mund të ketë burrë këdo që do dëshironte, kështu që unë kam shumë për të humbur. Disa muaj pas tra.dhtisë e kapa duke i dërguar mesazh ish-it të saj. Bota mu shemb para syve.

Unë e di se ajo ishte shumë e dashuruar me të dhe ajo u lidh me mua sepse ai e tr.adhtoi. Ajo menjëherë më kërkoi falje, tha që isha unë ai që dashuron dhe kishte mbaruar cdo gjë mes tyre.

Unë e fala atë dhe mendova se kishte kaluar. Para disa fundjavave ndjeva se ajo ishte duke u larguar nga krevati dhe kontrollova telefonin e saj.

Pashë që ajo e ka fshirë numrin e tij dhe po bën një përpjekje të madhe me marrëdhënien tonë.

Unë e di se ajo më fali kur mashtrova, por nuk mund të ndaloj së pari mesazhet në telefonin e saj. E dua, e di se ajo më do, por nuk e di nëse do t’i besoj përsëri.