/Gruaja Iind FËMlJËN me n gjyrë dhe thotë se burri im pi shumë kafe, por REAGlMl i tij i HABlTl të gjithë

Gruaja Iind FËMlJËN me n gjyrë dhe thotë se burri im pi shumë kafe, por REAGlMl i tij i HABlTl të gjithë

Një ngjarje e çu;ditshme ka ndodhur në Valencia të Spanjës ku një grua 24-vjeçare, e bardhë, ka lindur një foshnje me ngj;yrë.

Bashkëshorti i 24 vjeçares ishte po ashtu i bardhë dhe në momentin që pa djalin i ka kërkuar shpjegime gruas së tij.

“Nuk jam RRAClST për ngj;yrën e fëmijës por ti me siguri me kë tr.adhëtuar” i tha ai por vajza

24-vjeçare i është përgjigjur se ajo nuk e ka tr.adhëtuar kurrë dhe fajin e kishte fakti që burri i saj pinte gjatë gjithë kohës kafe, shkruan Daily Mail.

Pas kësaj burri deklaroi se ndihet k;eq që e ak.uzoi gruan e tij dhe e beson atë pasi ajo e dashuron dhe nuk do kërkojë te;stim për babain e djalit të sapoIindur.

A e besoni ju?