syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Gruaja ishte gjithmonë e Iodhur, burri vendosë ta shohë se çfarë bën ajo gjatë ditës dhe ja çfarë sheh

Gruaja ishte gjithmonë e lodhur, burri vendosë ta shohë se çfarë bën ajo gjatë ditës.

Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë?

Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë.

Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon e publikuar në YouTube më poshtë:

https://youtu.be/q-Weuk9uVI8