Lajme

Gruaja ishte gjithmonë e Iodhur, burri vendosë ta shohë se çfarë bën ajo gjatë ditës dhe ja çfarë sheh

Gruaja ishte gjithmonë e lodhur, burri vendosë ta shohë se çfarë bën ajo gjatë ditës.

Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen:

“Kush mbart peshë më të rën dë – burrat apo gratë?

Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vra zh dë dhe më e vës ht irë.

Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij.