/Gruaja kap burrin duke e bërë me nënën e tij në divan: Ma bënë jetën…!!!

Gruaja kap burrin duke e bërë me nënën e tij në divan: Ma bënë jetën…!!!

Një histori dashurie mund të jetë aq e bukur, por edhe mund të përfundojë në mënyrë të hidhur.

Kjo është historia e një gruaje, e cila historia e saj e martesës nuk përfundoi mirë.

Ajo e donte shumë burrin e saj, por dashuria mund të kthehet shumë shpejt në urrjetje dhe zemërim.

Gruan në fjalë e tradhëtoi i shoqi dhe me e keqja është se ai kishte lidhje me nënën e tij biologjike.

Gruaja me emrin, Lori Lavoie tregoi se e kapi burrin e saj Tony Lavoie dhe nënën e saj, Cheryl Lavoie, duke e bërë në krevatin e saj martesor.

Ata të tre jetonin bashkë dhe një ditë ajo i kapi duke e bërë dhe në divan.

Pasi i pa u mbyll në dhomë dhe mori në telefon po licinë dhe u tregoi se se çfarë kishte ndodhur.

Më pas poli cia i ka arr estuar.Më pas Lori e tregoi të gjithë historinë në rrjetet sociale dhe mes rreshtash kishte shkruar, po të ishit ju në vendin tim çfarë do kishit bërë.