/Gruaja merr një tufë luIe nga BURRl i saj 2 vjet pasi ai kishte ndërruar j etë

Gruaja merr një tufë luIe nga BURRl i saj 2 vjet pasi ai kishte ndërruar j etë

Dashuria e vërtetë ekziston vërtet! Një grua merr një tufë me lule në ditëlindjen e saj me një shënim të veçantë. Ajo e bëri të qartë se ishin nga burri i saj.

Para vde.kjes së tij, ai vendosi që gruaja e tij të merrte dhurata për ditëlindjen dhe festat e saj, kështu që ajo nuk do të ndihej e vetme.

Historia u postua nga Kayla Miller.

“Unë mora për të dëshmuar një jetë të vërtetë P.S. Unë të dua. Këto lule u dorëzuan sot për një zonjë.

Ato janë nga burri i saj që ka vd.ekur dy vjet më parë. Çdo festë / ditëlindje që nga kalon, ajo merr lule, dhurata dhe bizhuteri nga ai.

Arsyeja që ai kishte marrë këtë vendim ishte që ajo të mos ndihej vetën në ditë të tilla kur të gjithë festojnë me njerëzit e tyre më të dashur”.

“Po e ndaj këtë histori jo vetëm sepse është mahnitëse dhe ngroh zemrën time, por për t’i treguar vajzave se dashuria e vërtetë është e vërtetë. Ju nuk duhet të vendoseni për dikë sepse mendoni se nuk do t’ju dojë askush tjetër .

Ju nuk keni pse të ndiheni të tr adhëtuar, të gënjyer ose duke u marrë nëpër gojë. Ju jeni një çmim që duhet të fitohet dhe Ishtë dikush që do t’ju dojë përgjithmonë dhe madje. Shpresoj që kjo të ndriçojë ditën tuaj dhe P.S. Unë të dua.”