Gruaja shkon në spitaI me dhlmbje veshi, zbulimi i mjekëve sh.okon

  0
  1859

  Dhlmbjet po bëheshin të padurueshme saqë nuk mund të shmangte më një konsultë me mjekët.

  E moshuara 76 vjeçare ka sho.kuar mjekët të cilët kanë mbetur me gojë hapur kur nxorën nga veshi i pacientes 30 krimba të vegjël.

  Gruaja tha se kishte pasur dhlmbje të vazhdueshme në vesh dhe kishte shkuar të vizitohej tek specialistët e veshit, hundës për të kuptuar se çfarë po ndodhte me të, derisa u pa se një krimb po zvarritej për të dalë nga veshi.

  Ajo tha se i kishte hyrë një mizë në vesh para një jave dhe e kishte nxjerrë, por kjo kishte bërë që të rriteshin krimbat, për shkak të infeksionit që kishte lënë miza në vesh.

  Pas ndërhyrjes së mjekëve, tashmë e moshuara është në gjendje të mirë shëndetësore dhe duke u kuruar nga infeksioni që i kishin shkaktuar parazitët.