/Gruaja shōkon me RRËFlMlN: Më Ia për një 23-vjeçare, por vjen dhe e bën me mua

Gruaja shōkon me RRËFlMlN: Më Ia për një 23-vjeçare, por vjen dhe e bën me mua

Një grua është drejtuar për një ndihmë dhe mendim më të qartë psikologes së njohur britanike, Deidre.

Ajo thotë se burri i saj e ka lënë për një vajzë 23 vjecare, edhe pse kanë pasur një martesë të gjatë dhe dy vajza nga ajo.

“Këtë vajzën e njohu në punë, dhe ajo e dinte që në fillim që ishte i martuar dhe me fëmijë.

Tani ata janë të lidhur por nuk jetojnë bashkë. Këto gjashtë muaj për mua dhe vajzat e mija kanë qenë shumë të vështira. Vajzat e mija tani e urrejnë dhe nuk duan ta shohin, edhe pse unë nuk u kam folur keq për të.

Por ajo që po ndodh kohët e fundit më ka futur në dilemë. Im shoq vjen thuajse çdo katër ditë, gjatë orarit të drekës kur vajzat janë në punë, dhe ne bëjmë se.ks fantastik.

Tani ai po tradhton vajzën me të cilën më tradhtoi mua. Nuk e di çfarë të mendoj.

I ka ruajtur të gjitha mesazhet se.ksuale që ai më ka dërguar madje edhe foto kur kemi qenë në shtrat të dy, dhe kam menduar që këto t’ia tregoj asaj.

Por ka frikë se po i tregova asaj mund të mërzis burrin dhe ai më largohet përgjithmonë. Çfarë duhet të bëj?”. Përgjigjja e psikologes:

“Është një situatë e vështirë, padyshim. Por nëse ju keni dy vajza që ju bashkojnë, keni një kimi të mirë në shtrat, atëherë do ishte mirë që të flisnit dhe t’i peshonit edhe një herë gjërat se ndoshta martesa juaja mund të shpëtojë.

Ulu dhe fol gjatë e gjerë me tët shoq dhe tregoi se çfarë ndjen për të, ndoshta edhe ai është penduar që është larguar”.