/Gruaja shqiptare: Pas 11 vitesh martesë, burri mbrëmë më kërkoi të bëja një gjë që dhèmb shumë

Gruaja shqiptare: Pas 11 vitesh martesë, burri mbrëmë më kërkoi të bëja një gjë që dhèmb shumë

Video eksluzive:Gruaja shqiptare: Pas 11 vitesh martesë, burri mbrëmë më kërkoi të bëja një gjë që dhèmb shumë

“Mirëmbrëma të gjithëve! Pas 11 vitesh martese, burri më tha mbrëmë se dëshiron të ndahet me mua.

Thotë që nuk ka më asnjë ndjenjë dashurie dhe se nuk gjen asnjë motiv brenda zèmrës së tij për të vijuar jetën me mua.

E pranoj, që kemi pasur disa pro.bleme dhe ke.qkuptime gjatë këtyre viteve, por kemi qenë besnikë ndaj njëri-tjetrit.