/Gruaja trondltet nga ajo që zbulon për burrin pas 15 vitesh martesë

Gruaja trondltet nga ajo që zbulon për burrin pas 15 vitesh martesë

Peter Yates dhe gruaja e tij 54 vjeçare, Michelle Baxter, po përgatiteshin të festonin 15 vjetorin e martesës së tyre, kur policia u trokiti në derë.

Baxter nuk e dinte se burri i saj në vitet ‘80 dhe ’90 kishte jo.shur vajza mlnorene me ëmbëlsira, dhe më pas i kshite cuar ato në shtëpinë e tij gjatë kohës që ajo ishe në punë, ai kishte ab.uzuar se*k sualisht me to.

Pas provave të nevojshme, ai u dë.nua me 25 vjet bu.rg, me kuzë e abu.zimit me 36 vajza të mltura, por që e shoqja, Michelle Baxter nuk kishte dituar asnjë gjë për këtë skandaI të burrit të saj dhe ka ngelur e tr.onditur nga ky fakt.