Lajme

Hαbit anαlisti: Exit pοll-et janë të mαnipuluara, hυmbësi është opοzita

I ftuar në emisionin ‘Zgjedhje 2021’, opinionisti Arben Meçe ka komentuar procesin e votimit si dhe exit pollet e para të publikuara deri më tani.

Meçe u shpreh se exit pollet janë të manipuluara dhe se ai që shpall shifra euforike, në të vërtetë është humbësi.

Deklarata e Meces:

Ai që shpall shifra euforike në këto momente është humbësi, exit pollet e publikuara nga disa media janë të manipuluara.

Nuk mund të shprehemi për rezultatin e zgjedhjeve pa filluar numerimi, çdo gje është manipulim me një qëllim të caktuar.

Duhet të presim përfundimin e numërimit të votave.‘-shprehet Mece.