Lajme

Hαbit Rovena Stefa: Shpresοj që Zoti t’ia mbγllë emisiοnin Arian Çanit, Ja arsyeja…

Disa muaj më parë komentet e moderatorit Arian Çani, u benë vi/rale. Ai u shpreh se Ballkani ka qenë i gjithi helen.

Mjaftoi kaq, që këngëtarja Rovena Stefa të reagojë pu/blikisht duke theksuar se nuk ishte dakord me të, madje duke kërkuar edhe bojkotimin e emisionit ‘Zonë e Lirë’. 

E ftuar së fundmi në emisionin ‘Glamour Zone’ në RTV Ora, Rovena Stefa, arsyetoi për moderatoren

Ester Bylyku, fjalët e saj të as/hpra, për të cilat tha se nuk ishte pen/duar dhe së asgjë nuk është thënë në gj aknxehtësi e sipër.

Ester Bylyku: Sa herë kërkoj për ty në Google, më del edhe emri i Arian Çanit. A mund ta di çfarë ke me të? (qesh)

Rovena Stefa: “Jo, unë nuk kam asgjë me Çanin, kam qenë edhe e ftuara e tij.

Nuk kam folur vetëm unë për Çanin, kundra deklaratave për helenikët. Në vende të tjera, për deklarata të tilla,

njerëz pu/blik përfundojnë në b urg. Foli në një mënyrë të tillë, duke përçmuar vendin, duke përçmuar historinë tonë, dhe kjo më preku, ndaj dhe reagova ashtu”.

Rovena Stefa më pas, u shpreh se një person publik, nuk duhet të shprehet në mënyrë të tillë, atij ose duhet t’i mbyllet emisioni ose të marr një gjobë.

E pyetur nga moderatorja Ester Bylyku, nëse do të shkonte sërish në emisionin ‘Zonë e Lirë’, këngëtarja u përgjigj:

“Jo, jo, nuk do të shkoj më tek Çani. E kam mbyllur me Çanin. Unë vetë e kërkova boj/kotimin e emisionit.

Përderisa e kërkova për të tjerët, normalisht që nuk kam si shkoj unë. Shpresoj që Zoti t’ia mbyllë sa më shpejt (qesh).

Nuk dua të keqen e Çanit, por për atë gjë që ka bërë, ose duhet të mbajë përgjegjësi, ose duhet t’i thotë ‘më fal’ të gjithë shqiptarëve”.