Hαrxhoi 36 vite të jetës së tij duke gërmuar një kaηal në mes të mαlit, Projekti i tij në fυnd i shtaηgu të gjithë

Kinezët i pëlqejnë proverbat dhe mënyrat e të shprehurit kur duan të thonë diçka,

por kësaj here nuk bëhet fjalë për një proverbë por për një nga ato vepra të cilat frymëzojnë edhe vetë proverbat. 


Me këtë po kërkojmë të themi se ajo çfarë ka bërë ky burrë duke i ngarkuar një mision të pa mundur vetes të cilin e ka

realizuar falë forcës së besimit te vetja dhe vullnetit të hekurt për t’i shkuar deri në fund arritjes së objektivit.

Huang Dafa është kryeplaku i fshatit Cao Wang Ba, një qendër me një popullsi të vogël prej 300.000 banorësh në provincën e Guizhou.

Pozicioni gjeografik aspak i favorshëm e ka vës htir ësuar sistematikisht jetën e banorëve të provincës sidomos gjatë periudhave të thatësirës, të paktën deri në vitin 1995.

Një vit, kur mungesa e ujit u bë k ër cëni m për prodhimin e orizit nga i cili varej mbijetesa e tyre u bë serioze dhe e nevojshme të mendonin për një zgjidhje serioze.