Lajme

Hυmbja e theΙΙë në zgjedhjet e 25 Prillit, LSI del me mesαzhin e pαpritur (VIDEO)

Zëdhënësi i LSI, Klajdi Bodlli ka shpërndarë një video, në të cilën thuhet se LSI do të ripërtërihet sërish.

Kjo video e shpërndarë në rrjetet sociale, duket se është dhe përgjigjja zyrtare e LSI për humbjen e thellë në zgjedhjet e së dielës.

Kujtojmë se kjo forcë politike ka dalë nga zgjedhjet e 25 prillit me vetëm 4 mandate krahasuar me 22 që kishte në 2017.

Sikurse shprehet në video, thuhet se LSI do të ripërtërihet sërish nga hiri i saj, si zogu mitik Feniks.

VIDEO:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fklajdi.bodlli%2Fvideos%2F10224877236108919%2F&show_text=false&width=560